18 de setembre 2011

Penalització de la ideologia

"Un delito de tráfico llega a castigarse con la cárcel. Un ataque a la unidad de España no tiene sanción. Tampoco está prevista una respuesta penal ante la declaración de secesión de una comunidad autónoma"

Victoria Prego dixit, El Mundo, diumenge 18 de setembre de 2011, pàgina 24.


De cada cop la democràcia i la llibertat semblen estar més en perill a l'Estat espanyol. Durant anys se'ns va dir que totes les ideologies estaven permeses mentre es defensassin amb la força de les urnes, ara, de cada cop més, s'està propugnant obertament per perseguir i penalitzar determinades ideologies divergents A mi, personalment, m'aterra veure com es defensa directament incloure al Codi Penal un ideologia que defens. Supòs que no arribaran aquests teòrics de la dictadura del pensament únic a defensar que ens fiquin a la presó pel simple fet de pensar el que pensam (tal i com feien els nazis o els estalinistes) però ja ens adverteixen, que si les volem executar a les nostres idees, des de la democràcia, acabarem amb els ossos a les presons espanyoles. Com es pot comprovar, la involució democràtica (per ara, afortunadament, només en el camp teòric), ja s'està produint.  

1 comentari:

Eli G. ha dit...

Per ventura, el llibre "Drets de l'home" o "El sentit comú" serien dels primers en cremar en una foguera aquesta gent de sa caverna, per anar en contra dels postulats estàtics i deterministes que defensen.

Molt trist.

Salut.