04 de juny 2006

IB-3 continua despilfarrant

Aquesta setmana el Consell de Direcció d'IB-3 ha sol·licitat que se li permeti endeutar-se amb 30 milions d'euros més. Així, enguany la despesa de l'ens ja va pels 87 milios d'euros, superant els 15.000 milions de les antigues pessetes. Quantes coses de profit no s'haurien pogut fer amb aquesta quantitat immensa de doblers? La televisió partidista continua amb el seu camí de manipulació finançada amb fons públics i sort de l'humor, com el de Barceló al DM, que ens permet riure per no haver de plorar davant les actuacions i dispendis d'IB-3.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero no va dir na Umbert qeu faria una televisió austera? a més pq volem una directora que cobra una pasta perque els dissabtes vespre posin furor?? això és una vergonya caballers!! http://enguillem.cat

Toni Bennàssar ha dit...

El tema de les finances del Govern és una qüestió ben preocupant. El proper executiu, sigui del signe que sigui, es trobarà amb una CAIB hipotecada. Ara, mirant amb perspectiva, fa peguera l'actitud de Joan Mesquida, actual Director General de la Guàrdia Civil i ex- Conseller d'Hisenda del Pacte de Progrés, que va furtar qualsevol possibilitat d'inversió en l'època del Pacte al·legant "austeritat" i "equilibri pressupostari". La dreta no mira tan prim, s'endeuta, inverteix i guanya eleccions.

Toni Bennàssar ha dit...

La veritat es que el Pacte va acabar els seus 4 anys sense res més que 800 metros d'autovia construïts i sense un model audiovisual propi. En canvi, per bé o per mal, el PP acabarà la legislatura havent executat la majoria dels seus projectes electorals. A n'axiò se'n diu eficàcia.