16 de gener 2008

I el 10 de març, què?

Amb això hem de pensar la gent que creim amb el BLOC per Mallorca com un projecte estratègic. El BLOC no s'ha pogut reeditar per aquesta contesa electoral, això és una realitat, però aquesta realitat no ens ha de fer recular en la feina que ja està feta. Que passi el més ràpid possible aquesta campanya electoral, que hi hagi el mínim d'agressions mútues entre els membres del BLOC, i que el dia 10 de març, amb els resultats electorals davant els ulls, ens asseguem tots per rellançar el projecte polític del BLOC. És això, o la desaparició de l'esquerra nacional i ecologista com a espai electoral de cara a l'any 2011. Recordem que les coses no han canviat tant en relació amb quan es va crear el BLOC: el llindar del 5% continua inalterable a la llei electoral, la gent que conformam el BLOC tenim més coses en comú que coses que ens separen, hi ha una tendència sociològica cap el bipartidisme, el PP continua fortíssim, i de Unió Mallorquina no en vull parlar a dia d'avui. Que passi aquesta maleïda campanya electoral i comencem, a partir de dia 10, a reconstruir, pam a pam, el BLOC.

PS: Tots aquells que continuïn creient amb al projecte del BLOC es poden donar d'alta a la plataforma ciutadana Progressistes pel BLOC, a dia d'avui hivernada amb tot el que ha passat, però que esperem que pugui ressuscitar passades les eleccions. Ja en som més de dos-cents els adherits, i esperem que es sumi en un futur més i més gent, i que els no afiliats a cap dels partits del BLOC esdevinguem en un pilar més del propi BLOC per Mallorca.


1 comentari:

mare nostrum ha dit...

Eso, eso , juntaros todos para derrotar al empollón de la clase, o sea al PP. Que por separado no valeis "els collons d'un penjat"