09 de gener 2008

Generals

L'executiva del PSM ha pres la decisió de crear una coalició amb UM, ERC i Entesa de cara a les eleccions generals. M'hagués agradat que la decisió final hagués estat una altra i que el BLOC s'hagués presentat com a tal, això és obvi. A pesar d'això, el PSM és un partit sobirà al que estim, nucli central del BLOC, i la decisió de la seva executiva és una opció que s'ha de respectar. A més, s'ha de dir que la gent de Progressistes, durant aquestes negociacions, hem estat profundament respectuosos i, al contrari d'altre plataformes fantasma, no hem ficat pressió en cap sentit.

Aquestes generals seran dures per jo. Ja he pres la decisió que no participaré a cap acte electoral i no demanaré el vot per ningú. El BLOC, a dia d'avui, està xapat en dues coalicions de cara a les eleccions estatals. Demanar-me que prengui partit entre una i l'altre és com si es demana a un nin si estima més a son pare o a sa mare. Per tant, aquesta serà la primera campanya electoral, en molt de temps, que podré passar amb una total calma i tranquil·litat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Relacionat amb l´entrada de la seva pàgina del 11 de desembre, vull recomanar-li la lectura d´un magnífic llibre: La doctrina del shock, el auge del capitalismo del desastre, de Naomi Klein. No el deixarà indiferent.

Toni Bennàssar ha dit...

Gràcies per la recomanació. De Naomi Klein vaig llegir "No Logo", una obra imprescindible per entendre la dictadura de les marques.