31 de gener 2008

Evolució electoral

La revista Lluc m'ha comanat la realització d'un article sobre el BLOC per Mallorca i el seu futur. Com a complement al mateix, que ja el tenc acabat, m'he dedicat a realitzar unes gràfiques sobre l'evolució electoral del PSM, nucli principal del BLOC. Penjaré les gràfiques que he elaborat amb l'espera impacient de poder veure els resultats finals de les diferents coalicions (Unitat i EU-EV) a les properes eleccions de dia 9 de març, intentant després dels comicis poder actualitzar les dades i extreure conclusions dels cicles tendencials que es puguin veure a l'electorat. Aquí teniu la primera entrega:


3 comentaris:

nel marti ha dit...

És interessant conèixer les dades de l'evolució del vot del PSM, però seria possible tenir-les en forma de percentatge? D'aquesta forma es corregeix la desvirtuació que provoca el cens d'electors. M'agradarà llegir el teu treballa a la revista Lluc. En aquests moments és fonamental el debat i la reflexió de l'esquerra nacionalista.

nelmarti.cat

Toni Bennàssar ha dit...

Gràcies Nel. Tot d'una que pugui faré les gràfiques amb percentatge. I l'article, a més de Lluc, en estar publicat ho penjaré en format electrònic a la web. Rep una cordial salutació.

Anònim ha dit...

I per a quan sortirà l'edició de Lluc amb aquest article? Devers quina data?

Gràcies.