13 de maig 2007

Oportunitats immobiliàries

N'hi ha que tenen sort...

Matas pagà pel 'palau' quasi el mateix que cobrà pel seu xalet adossat
La nova casa és en ple nucli històric de Palma i l'extensió és molt superior a la del xalet
P.M. Palma.
El president Jaume Matas i la seva esposa, María Teresa Areal, compraren la planta noble del palau de Can Sales Menor, al carrer de Sant Feliu de Palma, gairebé pel mateix preu que cobraren per la venda del xalet on residien, a Cas Català Nou. L'escriptura de la compra del palau es formalitzà el 21 de novembre de 2006, pel preu de 950.000 euros.
La venda de l'habitatge de Cas Català Nou es formalitzà el 15 de setembre de 2006, per 840.000 euros. El seu comprador és Jaume Buxó Clos, director general de màrqueting de la companyia hotelera Barceló.
La part del palau que ha adquirit el matrimoni ocupa tota l'extensió de la primera planta de l'edifici, amb una superfície construïda total de 475 metres quadrats. Disposa d'una terrassa posterior de 24 metres quadrats, una altra terrassa balcó de vuit metres quadrats i el dret exclusiu d'emprar el jardí posterior de l'immoble, després d'haver-se extingit el servei personal amb el qual estava gravat, amb una extensió de 60 m2, d'allò que eren les antigues cavallerisses (en total, 567 m2).

(Font: Diari de Balears, 13/05/2007)