14 de febrer 2007

Em presento a les eleccions sindicals


Avui s'han publicat les candidatures i ja és oficial que em presento a les eleccions sindicals a les llistes de l'STEI-i (número 4). L'STEI-i és el sindicat en el qual milit; i és una organització sindical que no combrega amb la burocràcia del sindicalisme oficial estatal i que manté molt de la utopia i assemblearisme sindical pròpi dels anys 70. A més, l'STEI-i s'ha caracteritzar per la defensa de la llengua i cultura catalana i propugna als seus estatus la lluita en pro del reconeixement del dret d'autodeterminació de les les Illes Balears. Tot plegat ha fet que l'STEI-i fos qualificat, ara farà un any, per part d'un editorial periodístíc com a "guardia pretoriana del fascio catalanista" (sense comentaris).

Ja us aniré informant, a mesura que avanci la campanya, de les propostes en matèria laboral i universitària que feim des de l'STEI-i ja que he participat, juntament amb altres companys, de manera activa en l'elaboració del programa. Esperem continuar amb la històrica bona presència que ha tengut l'STEI-i, com a força majoritària al sistema educatiu (universitari i no universitari) illenc, i guanyar les properes eleccions sindicals a la UIB.

1 comentari:

Toni Bennàssar ha dit...

L'STEI-i a la UIB funciona amb una secció sindical molt agermanada. UGT i CCOO, fins a dia d'avui, estan bastant inactius a la nostra universitat. CCOO fa anys, en l'època d'Albert Saoner, va tenir una presència important, però ara ja no. I de cara a les eleccions, esperem tenir sort i treure un resultat profitós.