04 de febrer 2007

El PSOE balear financia a El Mundo

Des de fa una setmana el PSOE balear financia diàriament al diari El Mundo de Baleares. L'intersite (un dels espais publicitaris més cars de qualsevol mitjà digital) està ocupat per una falca publicitària del PSOE balear i de Francesc Antich. No sé que costa la falca, ni amb quins criteris han triat la gent del PSOE publicitar-se en El Mundo, però m'aclareix determinades coses i crec que s'haurien de tenir en compte determinats comportaments. Esper que, almanco, la falca i el finançament serveixin per aconseguir convèncer voluntats i que els lectors i periodistes de El Mundo votin al PSOE. Un diari El Mundo, per cert, que per tercer dia consecutiu treu les meves declaracions; es veu que els agradaren molt:

El PP denuncia el «fariseísmo» y la «hipocresía» de los líderes de la izquierda

Pero no es Biel Barceló quien ha defendido con más entusiasmo el chalé de Grosske de 680 metros cuadrados construidos en suelo rústico, sino el independiente fichado por las listas del Bloc Toni Bennàsar.

«Parece que si eres de izquierdas estás condenado a vivir en un piso de 30 metros cuadrados o en las barriadas obreras de Palma», argumentó en defensa de Grosske Toni Bennàsar, «pero ser de izquierdas y tener una vivienda digna no es incompatible».