13 de gener 2007

5000 visites

Hem arribat a les 5.000 visites al blog. Tot un rècord. Continuem sumant visites i posts.

7 comentaris:

Vicente Juan ha dit...

Enhorabona per l'èxit aconseguit! Espero que, a més del Bloc, et dediquis a la UIB ara que s'encetaran les eleccions a Rector i la renovació dels alumnes dins el Clautre.

Toni Bennàssar ha dit...

El tema de la UIB és molt més complexe. Esperem que les eleccions a rector es clarifiquin i vagin bé per tots ja que el futur de molta de gent, entre ells jo, pot dependre del resultat de les eleccions. En tot cas, esperar que la tolerància i el respecte marquin aquesta contesa electoral i que es pugui dur a terme un projecte que posi la UIB al capdavant de la societat civil illenca.

Toni Bennàssar ha dit...

Oficialista? Si jo sóc un enfant terrible i crític per antonomàsia. En tot cas seria un renovador però... Qui són els renovadors? Bé, i en definitiva, que esper que el resultat electoral sigui positiu per tots i que me permeti continuar a la UIB. Per ara, el meu màxim objectiu és resistir i poder defensar la tesi doctoral amb tranquil·litat. Ah, i maldament la gent no em cregui, NINGÚ m'ha proposat ser candidat a cap banda. Salut!

Anònim ha dit...

Esper que puguis defensar la tesi amb èxit ja que tots a la Facultat coneixem la situació en la que et trobes. Molts dels teus companys no et podem ajudar però esteim assabentats de la situació de repressió i aillament a la que et tenen sotmès per les teves idees. Després diràn que això de la repressió és cosa d'èpoques passades. Fer feina amb segons qui no s'ho paga! Ànim!

Anònim ha dit...

querido profesor,
he sido alumno suyo y sé que en los pasillos se dice que le van a echar. Lo lamento y me pregunto que clase de personajillos mandan en un sitio que deberia tener prestigio como es una Facultad de Derecho. Acaso nadie hace nada contra estos indeseables catedraticos? por que no nos piden a los alumnos si se deberia echar algun catedratico. Vergonya senyors, vergonya
un futuro abogado y 7 compañeros más.

Toni Bennàssar ha dit...

Esperem que pugui defensar la tesi amb tranquil·litat ja que són més de 7 anys de feina que ara no s'haurien de veure pertorbades per decisions que a n'el fons no són acadèmiques. Estic content que almanco hagi deixat una bona sensació entre els meus ex-alumnes durant els anys que duc donant classe. A més, segur que la feina docent feta haurà contribuït a formar bones persones, caracteritzades per la seva integritat, i juristes ben preparats. Així, en aquests moments, convé recordar l'art. 16 de la CE, i el principi de llibertat ideològica; l'art. 24, el dret a la tutela judicial efectiva sense represàlies; i, també, el conjunt de drets bàsics dels treballadors que fan d'ells persones i no esclaus (entre aquests drets, el dret a la integritat moral). Paradoxal i cínicament la meva tesi tracta de la democràcia en l'empresa i la lluita contra l'esclavitud associada al lloc de treball i a les decisions arbitràries dels caps empresarials. De totes aquestes coses, qualque cosa en sé...

Anònim ha dit...

Enhorabona pel blog, sort amb la tesi i endavant amb tota la resta!