07 de maig 2006

El Mundo amb "Mateo Crespí"


Tothom se va posicionant davant el proper congrés del PSM en el qual, molt probablement, se decidirá si es fa un pacte d'esquerres o si el PSM se presenta en solitari amb una deriva ideològica manifestament dretana. Divendres passat, els líders del sector denominat "renovador" del partit (Mateu Crespí i Pere Muñoz) defensaren un acostament del partit als hotelers a l'hora que criticaren l'ecotaxa. Ja han rebut automàticament els aplaudiments de El Mundo-El Día de Baleares. Posaré un petit fragment de l'editorial acollint-me al dret de cita. Sobren comentaris:




IMPRESIONES
La sabia rectificación del candidato del PSM sobre el cobro de la ecotasa

El candidato del PSM al Govern ha proclamado una rectificación sensata de la insensata política del Pacte cuando decidió cobrar la ecotasa en los hoteles, con lo cual convertía, de hecho, a hoteles y turoperadores, y no a los turistas, en sujetos pasivos del impuesto. [...] Jamás el PSM, con Crespí al frente, se hubiera atrevido a imponer un tributo de esta naturaleza a sus votantes. Y esta es la real cuestión de fondo.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Allò que no has de fer mai és ni visitar-lo ni comprar-lo, no veus que allò que fas és que l'empresa que hi ha darrera segueixi la mateixa línia mentidera i manipuladora perquè li aporta beneficis?

Anònim ha dit...

Ets ben pardal si necessites el mundo per desemmascarar!