23 de març 2008

Un imperi en decadència

Imprescindible article d'Andreu Manresa a El País sobre el PP a Balears. Descriu la crisi que viu el PP en aquests moments a Balears. De totes formes, no crec que el Partit Popular estigui tan malament com molts es pensen. I he de tornar a recordar que la única manera de conservar el poder per part de l'esquerra a Balears és engegar de cara a 2011 projectes unitaris d'esquerres tal i com foren el BLOC, PSM-Verds a Menorca i PSOE-ExC a les Pitiüses. És això o, aplicant una llei electoral injusta, tornar tot a l'oposició i ressuscitar a un mort que està molt viu.

1 comentari:

Vicente Juan ha dit...

El PP ha perdut la majoria absoluta a Eivissa per només 37 vots! A totes les Illes Balears continua sent la força política més votada, amb molta diferència davant el PSOE.

A més l'esquerra es baralla entre ella mateixa, i necessita cada elecció presentar una oferta electoral diferent per intentar salvar els mobles :(

A més, el PP s'aprofita i s'aprofitarà dels malentesos, i les possibles pèrdues de votacions als Ajuntaments governats per l'esquerra.
Ho farà aprofitant les divisions entre la coal·lició BLOC, que funciona com partits diferents, no com a grup. I també les contradiccions que suposa per UM (liberals) pactar polítiques amb el BLOC (esquerra i ecologista).