29 de març 2007

Ja tenim rectora!


Després de la segona volta electoral celebrada ahir dia 28 de març de 2007 la UIB ja té nova rectora. És Montserrat Casas, catedràtica de física atòmica de la nostra Universitat. Un mitjà de comunicació ha difós la notícia, seguint la seva línia editorial, amb el següent titular: "La izquierda recupera el poder en la UIB de la mano de Montse Casas a dos meses de las autonómicas". Aquesta frase demostra el poc coneixement que es té de la Universitat, o la manca de rigor periodístic interessat, intentant, sigui per un motiu o per un altre, donar amb visions de "dreta" i "esquerra" una lectura simplista i partidista a un canvi rectoral que tindrà, al marge de qualsevol consideració ideològica, importants conseqüències en les polítiques futures de la Casa. En resum: el que m'agradaria que quedés clar per a la gent que no està la Universitat és que unes eleccions rectorals molt difícilment es poden reconduir a "dretes i esquerres", a PP, PSOE o BLOC, tal i com fa de manera interessada un determinat "diari". M'ha fet ràbia per tot plegat l'esmentat titular.

No em queda més que donar l'enhorabona a la candidatura guanyadora i, en especial, a tres amics i companys que s'integraven a la mateixa. Ells,
des dels vicerrectorats i actuant amb la resta de l'equip, s'hauran de posar a fer feina de valent per construir una Universitat del segle XXI.

1 comentari:

Vicente Juan ha dit...

Un grup encara més extremat, Círculo Balear, ha publicat que la dreta s'ha mobilitzat per intentar capgirar la situació i fer guanyar a Alonso.
I encara millor, ja amb els resultats coneguts, insulten a Sergio Alonso perquè va demanar expressament que El Mundo no els hi fes campanya :)

Boníssim!