22 de març 2007

ERC s'ha sumat al BLOC

Després de molts d'esforços ahir es va signar l'acord d'ampliació del BLOC per Mallorca incorporant-se ERC-Illes al BLOC. Ara ja hi som tots i el mapa electoral queda claríssim: PP-PSOE com a partits estatalistes. PP-UM a l'arc ideològic de la dreta, i PSOE i BLOC en el de l'esquerra. Quatre opcions electoral, i dintre d'elles, el BLOC aglutinant l'esquerra nacional, alternativa i ecologista d'aquest País.


6 comentaris:

Vicente Juan ha dit...

Si s'ha aconseguit afegir a ERC dins el Bloc, no hi ha possibilitat d'afegir també a Entesa? Fa uns dies ElMundo s'en reia de les sigles diferents que les formacions del Bloc pendríen a cada municipi de Mallorca :(

Anònim ha dit...

Antoni,mai t´he tingut com a professor, que sàpiques que no desig mai ser alumne teu. ets una persona radical i extremista ideològicament, i sempre ataques als partits de dreta com si tenguessin tota la culpa.
no siguis hipòcrita diguent que ets un independent.

potser aquesta opinió no t´agradarà però el que pens.
T´inventes històries de que la dreta t´ha impedit accedir a la UIB.
Estic segur que el Bloc no passa de quatre diputats per les Iles Balears.

Bartomeu Mas Barceló
Rosa Roldan
Javier Tomas Mas Castellà.

Anònim ha dit...

no m´agrada algunes opinions teves(algunes sí), sobre que la dreta fa mal en aquest país. no pens que la dreta tengui tota la culpa. et consideram un extremista ideològic.
No votaré al Bloc aìxò segur.
No et consideram un independent ideològic, ets un extremista irracional d´esquerres.
No treureu més de 4 diputats a Balears(em refereixo al Bloc).

Estudiants de Dret:
Javier Tomas Mas Castellà.
Francisco Simó
Bartomeu Mas Barceló
Rosa Roldan.

Toni Bennàssar ha dit...

Hola sepharad. Entesa sembla que, per ara, es vol limitar a ser una força d'implantació municipal. Jo crec que les ferides del darrer congrés del PSM fa que encara estigui tot molt verd per plantejar la suma d'Entesa al BLOC, però el que sí tenc clar és que el BLOC esdevindrà en un projecte que, molt difícilment, té tornada endarrera. I com més temps passi, més gent i organitzacions s'aniran sumant al projecte unitari de l'esquerra illenca.

Vicente Juan ha dit...

Per cert, puc demostrar com la UIB va intentar aturar a Antoni Bennàssar com a professor de la UIB ;). Desconec si els hi ho intentaren són de dretes o d'esquerres, però com alumne de 3er cicle Antoni Bennàssar va enviar als jutjats a la UIB perquè l'institució havia comés un frau en l'adjudicació d'una plaça a professor que ell va optar.

Evidentment, va guanyar

Toni Bennàssar ha dit...

Un petit aclariment al comentari de sepharad. Jo amb la UIB no he tengut mai cap problema, he tengut, i mantenc, un contenciós amb l'AQUIB, òrgan depenent políticament de la Conselleria d'Educació del Govern Balear. I el plet encara està als jutjats, després d'estratagemes processals dilatòries que ha dut a terme l'advocacia de la Comunitat Autònoma per tenir el judici el més tard millor. Molt probablement, i així com estan les coses, en tenir sentència ja no estaré a la UIB. Salut!

PS. Podeu trobar un resum del meu cas en aquesta entrada.