29 de maig 2022

Anàlisi final de temporada 2021-2022

 Anàlisi de final de temporada: 


a) Férem un equip amb una inversió per fer campions de 1ª RFEF i ni hem jugat playoff. 


b) Era bàsic pel futur de l'entitat mantenir el juvenil a Divisió d'Honor, i hem descendit.


c) Les úniques alegries: les dues eliminatòries de Copa i l'ascens del futbol femení. 


d) Supòs que l'any que ve es repetirà la mateixa història. Ho vaig advertir sobre el primer equip durant la pretemporada, i vaig ser insultat pels "palmeros" per haver-ho dit: teníem l'equip més vell dels 40 equips de 1ª RFEF amb una mitjana d'edat de 29,1 anys i això, a la llarga, ha provocat que s'hagi arribat sense benzina a la recta final de temporada; que hi hagi hagut un excés de lesions musculars; i que el vestuari hagi estat un polvorí. 


e) Ningú entèn que, al juvenil Divisió d'Honor, es cessàs a un entrenador que era balearico de cor (Alex Casas Sánchez) i que es regalàs al Mallorca per Nadal al nostre màxim golejador històric de lliga juvenil nacional (Miguel Susarte).


f) De les anteriors incoherències, ningú respondrà, i si una cosa està clara de cara a l'any que ve és que continuarà tota la "direcció" esportiva que ha dissenyat el desastre d'enguany.  Així ho vol la propietat (que és qui les paga), i així serà. Esper que l'any vinent tinguin més "sort" que no enguany. A la plebe balearica, ens tocarà pagar el nostre abonament, i, com sempre al llarg de la nostra història, continuar patint.