25 de maig 2020

Amics i coneguts

Per ara 114.000 euros de minuta, sense contracte, sense concurs, sense publicitat, sense lliure concurrència, sense oferta pública, sense res... botant-se els principis bàsics de la contractació pública, tot donat a dit degut a què "un directivo de IB-Salut trabajó como graduado social en mi bufete"; i donant gràcies del preu "porque soy mallorquín y por eso he fijado estos honorarios tan baratos". El que ja no consent és que es menteixi descaradament dient que s'ha pagat això degut a què tenen a "la única abogada china que existe en Mallorca". 

La primera advocada xinesa de tot l'Estat es diu Limeng Du Zhu, va estudiar la carrera amb jo a la Universitat de les Illes Balears - UIB, fórem companys de classe i de qualque festa universitària, ens llicenciàrem junts l'any 2000, té el número de col·legiada ICAIB 3787 i el despatx, des de l'any 2001, al Carrer General Riera, 44, 2on, D, amb telèfon 971425413. A més, si no ha dimitit, era directiva i advocada de la principal associació de xinesos a Balears, que engloba a més de 4.000 empresaris xinesos de les Illes Balears. Fa anys que no parlo amb ella, però, pel que sé continua exercent. A més, era traductora oficial als jutjats i a la Policia Nacional del xinès al castellà des de l'any 1995. 

Sabem que PSIB - Podem Illes Balears - MÉS per Mallorca només donau feina als amics; però, el que no consentiré és que, per afegitó, ens prengueu per beneits i ens volgueu fer creure que la Mare de Déu nom Joana.