06 de maig 2019

Trambus

Record que, amb Pere Muñoz Perugorria de candidat a batle (crec que era l'any 1995), el Federació PSM-Entesa Nacionalista va ser el primer partit en proposar un metro per Palma, molt abans de què Jaume Matas tingués l'ocurrència del de Son Espases. 

Amb Aina Calvo, l'any 2007, es va dir que fer un metro era massa costòs per arribar fins a l'aeroport, que no teníem doblers per fer-ho, i que es faria un tramvia en superfície; un tramvia que no es va arribar a fer mai. Ara, a l'any 2019, es proposa per part de MÉS per Mallorca un trambus per la badia de Palma, ja que es diu, que, entre altres factors, és més econòmic que no fer el tramvia. 

No sóc expert en mobilitat però sembla que enlloc d'anar a MÉS, anam a menys, legislatura a legislatura, i sense que se n'executi cap dels projectes pensats, ni els ambiciosos ni els que no ho són. A n'aquest ritme, suposo que al 2023 es proposarà un monopatí elèctric amb placa de SP. Tot sigui per estalviar i finançar AVEs que no duen enlloc a la península...