31 de desembre 2011

2012

Esper que el 2012, l'any de l'Apocalipsi maia, no sigui tan catastròfic com molts vaticinen. Esper que sigui un any  allà a on poguem gaudir tots de salut i alegria, a pesar de la tempesta econòmica i ideològica conservadora que patim. Esper també poder, a nivell personal, continuar gaudint de l'amistat dels meus amics, peça cúspide en la meva particular piràmide de Maslow. En aquest aspecte, el 2011 m'ha servit per fer enfora a males companyies, i per trobar-ne altres de bones, i n'he sortit guanyant, vist en perspectiva, en aquesta particular borsa que són les relacions personals. 

Si feim repàs al 2011, podríem dir que ha estat un any de transició i canvi, passant en molts d'aspectes per una particular travessia del desert. Hem perdut unes eleccions, i he començat projectes professionals nous. En l'aspecte personal tenc ben clar que, en tota travessia pel desert, sempre s'acaben trobant oasis de pau i tranquil·litat, en el camí de cap a la terra promesa. Aquesta és la meva particular filosofia de vida, i, tal i com diuen els mariners, la mar més maca i calmada es sol veure després de les pitjors tempestes. 

En quant a la política, tenim el que la gent ha volgut, i no és altra que un panorama controlat per la dreta espanyolista, tant a Espanya com a les Illes Balears. Mai la dreta nacionalista espanyola havia tengut tant de poder, i mai havia estat, des de la transició, en unes postures tan radicals ideològicament. Davant això, només ens quedarà sobreviure i resistir. Les esquerres sempre hem estat fonamentades en les resistències, i aquest any 2012 serà una època de posar les bases per un renéixer, des de les cendres, i sobre una base assembleària, d'una nova forma d'entendre el País i la política.

Ah, i esperem, per últim, que l'any acabi amb un ascens de l'Atlètic Balears a Segona Divisió A. Jo, que hi duc tota la vida, i que patit moments molts durs (amb descensos a regional preferent inclosos), ho veig com un somni que mai havia estat tan aprop fer-se realitat.

Molts d'anys a tots, i que tengueu un bon començament de l'any 2012.

1 comentari:

Joan ha dit...

Un ascens del Balears i un descens del Mallorca...