29 de febrer 2008

Una imatge trista

Ahir vaig prendre davant l'estadi balear, el meu estadi, una imatge trista. Són les dues tanques electoral que han sortit de la no presentació a les eleccions de la coalició "progressistes". Cadascun per un costat, i jo amb amics a les dues bandes. Esperem que després de les eleccions de dia 9 de març es pugui redreçar el rumb i el Bloc faci paret. 

2 comentaris:

Vicente Juan ha dit...

Si el BLOC es torna a recompondre, qui sortirà fora aquesta vegada serà UM: patada per incentivar que repeteixi el pacte amb el PP.

Tan mateix, tant si es recupera com si no, serà el PSM qui mostri la seva feblesa ideològica. El PSM és el partit amb més afiliats i representació de les dues coal·licions (Unitat i Bloc), però balla la música dels partits més petits que ell.

Toni Bennàssar ha dit...

Hem de lluitar entre tots per a quuè es reediti el BLOC a les properes eleccions. Sense el BLOC i Eivissa pel Canvi (o com es digui la coalició) la dreta tornarà al poder. En tot cas, i fins i tot amb una derrota popular, seria ben possible que UM, amb Miquel Nadal al capdavant, optés al 2011 per pactar amb el PP. Les coses estan difícils com es pot veure, però no no deixarem de lluitar per construir, des de l'esquerra, una societat socialment justa i nacionalment lliure.