04 d’agost 2007

8.500 al mes

Poc a poc, es van sabent coses de l'anterior etapa de govern. Avui el Diario de Mallorca reprodueix les reaccions a la remodelació directiva de IB3. Una de les dades que més m'ha cridat l'atenció de la notícia és el que cobrava el metge forense (que no llicenciat en ciències de la informació) Javier Alarcón per presentar el seu programa a IB3 ràdio. Eren un total de 8.500 al mes si sumam els conceptes. A més, a n'aquesta quantitat se li havia de sumar el sou de director general de la vivenda (a temps parcial) a l'Ajuntament de Catalina Cirer. És a dir, si sumam, uns ingressos mensuals autènticament impressionants. I els resultats de la feina feta, com més d'un recordarà, les vaig patir en carn pròpia. Afortunadament, el temps posa a cadascú al seu lloc.

Se da además la circunstancia, siempre según fuentes de IB3, de que Alarcón había solicitado, el pasado mes de marzo, abandonar su colaboración con la emisora autonómica, por la cual cobraba 6.000 euros -correspondientes a la presentación de Balears al dia- más otros 2.500 por producir a Àngela Seguí -que recibe una indemnización de 30.000 euros por la rescisión de contrato- en Es Frontó.

PS. Quan he llegit que el portaveu parlamentari del PP recomana com a medicina per IB3 "Desmantelar el monstruo que sólo genera déficit" he quedat un poc sorprés, la veritat.